Bemutatkozás

Esküvők és rendezvények vendégeinek szállítására hatalmas buszos flottánkkal készséggel állunk megrendelőink szolgálatára. 40db egyforma, világoskék, Mercedes Sprinter minibuszokkal, kisbuszokkal akár több száz ember egyszerre történő személyszállítását is meg tudjuk oldani. Buszaink minősége és sofőrjeink udvariassága, segítőkészsége emelheti az esemény színvonalát. A rendezvényekre shuttle járatokat is biztosítunk igény esetén, azaz több időpontban több helyszínre is rugalmasan tudják szállítani sofőrjeink a kis létszámú vagy akár több száz fős vendégsereget egyaránt.

Utánfutót ingyen biztosítunk a buszok mellé.

Reptéri transzfer Budapestre, Debrecenbe, Bécsbe, Pozsonyba és bármely ország repterére. Ezenkívül vasúti pályaudvarokra, buszpályaudvarokra, nemzetközi és egyéb hajóállomásokra is vállalunk transzfert bármilyen időpontban.

Cégünk több, mint 20 éve áll az utazni vágyók szolgálatában, ez idő alatt kijártuk a szakma minden iskoláját. Tapasztalatainkat felhasználva rutinunkat profizmussá fejlesztettük.
Belföldi és nemzetközi buszos személyszállítás, buszbérlés. Járműflottánkban egyaránt megtalálható a minibusz, a kisbusz, az személyautó és bármilyen méretű autóbusz egyaránt. Személyszállítás, buszbérlés, buszrendelés 1 - 800 főig. Buszaink minden előírásnak megfelelnek, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotúak és minden extrával felszereltek.